Gasvulstation - Mertz, uw leverancier van gasflessen en las producten

UW LEVERANCIER VOOR GASFLESSEN, GAS EN LAS PRODUCTEN
0413 274486
GAS EN LAS PRODUCTEN
Ga naar de inhoud


    

Wij hebben het modernste en meest veilige Propaan (meer dan 95% zuiver VLOEIBAAR PROPAAN) vulstation.

Wij kunnen niet vaak genoeg zeggen, het is verboden om bij tankstations uw fles of heftruck(tank) te vullen.
Hoge boetes voor u en het tankstation en u krijgt een mengsel van Propaan en Butaan dat niet zuiver is!

Veel leveranciers halen bij raffinaderijen die oude plants hebben. Wij halen het bij de nieuwste en het word extra gezuiverd! Vanaf April 2019 zijn wij als een van de weinige die alle propaan CO2 Neutraal heeft! Dit houdt in dat het bij uw bedrijf niet meer meetelt als CO2 vervuiling! U heeft bij MERTZ Gas Vulstation dus een extra reden om daar uw zuivere propaan te halen! De wet wordt in Juli 2019 strenger, en via ons bent u al voorbereid en telt uw propaan niet meer als vervuiling! Dus toekomst proof en hierover behoort geen CO2 heffing te komen!

Omdat u ons Propaan vloeibaar in de fles krijgt en geen mengsels met Butaan, doet u er langer mee, minder stank, betere verbranding en geen bevriezing. Pas bij 42 graden onder nul bevriest ons gas!
U kan met een gerust hart met uw heftruck of uw propaan kachel de kou tegemoet!Onze vulinstallatie is extra beveiligd. Wij hanteren een hogere veiligheid dan wettelijk is voorgeschreven! Ook doen wij 12 keer meer inspecties dan we verplicht zijn. Onze afstanden en extra veiligheids maatregelen zijn op hoogste niveau. Wij hebben  een speciaal onderhouds contract met een bedrijf dat elke 6 maanden de hele installatie controleert en indien nodig aanpast of verbetert als er nieuwere technieken zijn.  Daarnaast doen wij regelmatig veiligheidstrainingen en laten ons regelmatig certificeren en op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen.
Welke aansluitingen hebben wij:

 
1. De gewone standaard propaan fles
 
2. Heftruck / LPG (auto) aansluiting
 
3. Snelkoppeling voor onze eigen aluminium flessenOok hebben onze vaste klanten het voordeel dat wij voor hen de voorraad bijhouden, dus onze vaste klanten kunnen er vanuit gaan dat er bij normaal gebruik altijd genoeg is! Dit geldt zowel voor kleine als grote afnames!

En op afspraak kunt u ook na sluitingstijd terecht! Wij begrijpen dat bijvoorbeeld ZZP`ers overdag hun geld moeten verdienen en dus pas na sluitingstijd tijd hebben of bijvoorbeeld campings die in het weekend ineens zonder zitten! Dat is onze extra service!


 
Nieuwsbrief ontvangen?

© 2019 Mertz | Privacy | Realisatie: Uw PC Dokter Uden
BEDRIJFSINFORMATIE:
Mertz
Looierstraat 1
5408 SZ Volkel
KVK: 17144852

OPENINGS TIJDEN
Maandag t/m Vrijdag:
van 09:00 - 18:00
Zaterdag
van 9:00 - 15:00
's Avonds en Weekend:
na telefonische afspraak
Bel ons +31 (0)413 274486
Email ons mertz@live.nl
Volg ons ook op
Volg ons ook op
Terug naar de inhoud