Veiligheid - Mertz, uw leverancier van gasflessen en las producten

UW LEVERANCIER VOOR GASFLESSEN, GAS EN LAS PRODUCTEN
0413 274486
GAS EN LAS PRODUCTEN
Ga naar de inhoud


    

Veiligheid
 
 
Wij voldoen aan de hoogste veiligheideisen, en laten dit extern regelmatig toetsen.
 
Omdat wij met een klein team werken, en goed op elkaar ingespeeld zijn, zijn de kansen op fouten minimaal. Ook omdat wij met de nieuwste en veiligste middelen werken die ons waarschuwen als iets fout dreigt te gaan. Soms kan het betekenen dat een fles niet gevuld kan worden omdat het systeem de fles afkeurt. Ook hebben wij een systeem dat de flessen scant en zo naar boven komt of de fles nog in de keuring zit of dat het beschadigd is.

 
Omdat wij o.a. met een Amerikaans bedrijf samen werken eisen zij van ons kennis, veiligheid, trainingen en certificeringen! Ook werken wij samen met diverse externe bureau's die ons controleren en op de hoogte houden.
Trainingen doen wij o.a. met de Gezamelijke Brandweer (Pernis), Airproducts, Rijngas, ADR, VCA (alle), HACCP (alle) (Freshline food), De Visser, Pre Sea safety, cursus brandbestrijdingen, etc. Wij blijven ons hierin trainen en op de hoogte houden.

Ook onze extra stroomvoorzieningen en extra nood-afsluiters en hitte-sensoren, gassensoren en speciale camera’s en externe en interne alarmen zorgen voor extra veiligheid. Ook de extra hekken en extra brandmuren en aanrijdbeveiligingen zorgen ervoor dat een ongelukje niet in meer zomaar kan gebeuren! Ook zijn onze installatie voorzien van mechanisme bijv. te veeldruk of te veel gewicht/volume het afslaat of alarm geeft.
 
Voor de toekomst hebben wij nog plannen om dit naar een nog hoger niveau te brengen, maar daarvan zijn wij afhankelijk van de lokale alsmede landelijke overheid.

Tevens willen wij er u op wijzen dat het absoluut verboden is gasflessen te vullen bij een tankstation. Meer informatie vind u via onderstaande link.


© 2023 Mertz | Privacy | Realisatie: Uw PC Dokter Uden
BEDRIJFSINFORMATIE:
Mertz
Looierstraat 1
5408 SZ Volkel
KVK: 17144852

OPENINGS TIJDEN
Maandag t/m Vrijdag:
van 09:00 - 18:00
Zaterdag
van 9:00 - 14:30
's Avonds en Weekend:
na telefonische afspraak
Bel ons +31 (0)413 274486
Email ons mertz@live.nl
Volg ons ook op
Volg ons ook op
Terug naar de inhoud